Eigen activiteiten:

Al meer dan 35 jaar zeer actief in de paardensport; in mijn jeugd in het springen en crossen, later meer in de disciplines dressuur en 4- of 8 tal rijden.
De gereden paarden heb ik altijd zelf opgeleid van "groen" naar M of Z dressuur, dit vind ik de leukste uitdaging: iedere winstpunt of prijs heb ik zelf verdiend met veel geduld, de juiste training en heel veel inzet.
Op dit moment start ik nog 1 paard in de discipline dressuur. Sinds augustus 2013 heb ik Roan Winsome (Remiro HM x Figaro x Oosterbroek Yago) onder het zadel, een NRPS ruin uit 2007. Hij pakt het ondanks zijn weinige ervaring super op, begonnen in de B mocht hij binnen een jaar M dressuur starten. Op dit moment starten we in de klasse Z1 dressuur, de winstpunten voor de Z2 zijn binnen maar we trainen thuis eerst rustig door.
Verder hebben we nog Biënto (Bink: een Friese hengst van Allard van de Kraaykampen x NRPS) een ruin uit 2009, hij is in opleiding als men/marathon paard.
Dan hebben we nog Choco, een ruin uit 2003, onze mini shet van 80 cm. Hij houdt onze paarden gezelschap en zorgt voor de nodige afleiding.

Sinds januari 2017 hebben we Bouwe een leuk Fries hengstveulen (geb. 2016) die goed kan bewegen en de Haflinger halfbroertjes (geb. 2016) Alan en Alex die straks als dubbelspan voor de menwagen mogen lopen.

Behalve in de dressuur ring, zit ik er ook regelmatig voor als jurylid (al meer dan 25 jaar), ik ben jurylid bij de KNHS en bevoegd om tot en met de klasse M2 dressuur te jureren.
Het lesgeven heb ik ook altijd erg leuk gevonden om te doen, na het behalen van mijn diploma in 1985 - toen nog commandantencursus -  heb ik in de avonduren tientallen jaren lesgegeven aan voornamelijk wedstrijdruiters op diverse maneges. Deze kennis gebruik ik om mijn klanten van rij technische tips te voorzien zodat zij zelf ook aan de slag kunnen om hun paard leniger en sterker te maken.